dinsdag 18 oktober 2011

Stomen: Goed of niet

Als eerste wil ik een grote leugen uit de wereld helpen. rWat veel mensen denken is dat door te stomen de poriën zich openen, maar dit is niet waar poriën kunnen zich helemaal niet openenHierdoor vroeg ik mij af of het wel of niet zinvol is om te stomen.
Hier komen mijn conclusies na onderzoek op het internet.

Lees Stomen: Goed of niet verder >>

- Als allereerste stomen is niet voor iedereen. Het hangt heel erg af van de huidstype en de mate van je acne. Je kunt dit laten onderzoeken door een schoonheidsspecialiste of dermatoloog (als je wel eens langs de schoonheidsspecialiste gaat en die gebruikt stoom bij jou, kan je ervan uit gaan dat de stoom effect heeft op jouw huid).

- Ook geloof ik dat je doormiddel van stomen je gezicht kan reinigen, omdat het je bovenste huidlaag verzacht waardoor je het vuil eruit kan halen.

- Je moet bij het stomen alleen wel goed opletten dat de stoom niet te warm is. bij een te hoge temperatuur van de stoom kan je brandwonden krijgen. Het is altijd het veiligste om een apparaat te kopen dat ook echt voor gezichtstomen is, omdat hier altijd beveiligingen opzitten.
Ook moet je niet te vaak stomen. Ik raad zelf aan 1x in de 2 weken, maar ook dit hangt natuurlijk af van je huid!* *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten