maandag 17 oktober 2011

Lopen op Hoge Hakken

Ik ga jullie wat tips geven over hoe je makkelijk kan leren lopen op hoge hakken (hakken zo rond de 10 cm). Het begint allemaal bij het uitzoeken van goede laarzen of pumps. Ik ga jullie in dit bericht daar een paar tips over geven

Lees lopen op Hoge Hakken verder
Tips.
1. kies voor een schoen met plateau. De hoogte van de plateau haalt een deel van je hak weg.

2. zorg voor een lekker zittende schoen. Ik houd er zelf van als een hak heel strak om mijn voet heen zit, maar bijvoorbeeld bij snooki van Jersey Shore zie je heel goed dat zij houd van een schoen dit heel los om haar enkel heen zit.

3. kies in het begin voor laarzen. Laarzen zitten gewoon strakker om je voeten heen en dit zorgt dus ook voor veel meer comfort. (De allerbeste keuze in het begin is een laars met sleehak, dit is een hak die helemaal doorloopt).




4. let op de stijlheid van de hak. hoe stijler de hak hoe moeilijker het lopen erop is. Het gaat dan vooral om de hoek van de hak en hoe stijl te voet in de schoen met


Als je de juiste schoen hebt gevonden. Doe dan je schoenen aan. Ga met je ogen dicht rechtop staan. Vind je balans en begin rustig te lopen. in het begin is het vreselijk moeilijk maar na een week dagelijks oefenen begin je er echt handigheid in te vinden.

VERGEET NIET: normaal loop: je zet je hiel neer en dan je tenen. Bij lopen op hakken zet je, je hak maar een miliseconde eerder neer dan je tenen. (het is bijna alsof je, je schoen in 1 keer op de grond zet).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten